logo_header

Disclaimer

Michel Mullèr heeft met zorg de op deze website getoonde informatie samengesteld. Desondanks kan Michel Mullèr niet garanderen dat de betreffende informatie te allen tijde correct en volledig is. Dit geldt ook voor links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Michel Mullèr is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via een dergelijke link.

Michel Mullèr behoudt het recht op deze website en kan derhalve veranderingen doorvoeren of aanvullingen doen zonder mededeling vooraf. Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis. Deze komt ook niet tot stand met Michel Mullèr door het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking.

Michel Mullèr houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid en verlies van data, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website. Michel Mullèr geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.